Breaking News

Mennydörgő némaság játék - 2. nap


Mennydörgő némaság játék - 2. nap

November 9-én megjelenik Spirit Bliss Árnyékvilág trilógiájának utolsó kötete, a Mennydörgő némaság. Ennek örömére közös játékba fogtunk néhány bloggerrel és Spirittel. A játék nyereménye a képen látható gyönyörűséges és egyedi táska. Hogy mit kell tenned érte?

1. November 1-9. között minden nap kikerül egy könyves blogger oldalára egy-egy érdekesség a Mennydörgő némasággal kapcsolatban. Mindegyik poszthoz tartozik majd egy kérdés is, amelyet meg kell válaszolnod helyesen.

2. A kérdések megválaszolásához mindig a másnapi blogbejegyzés ad segítséget.

3. Ne áruld el senkinek a helyes válaszokat, ne írd ki őket sehová a játék során! Ha valaki ilyesmit tesz, az azonnali kizárással jár együtt!

4. A 10. napon, mikor kikerül az utolsó részlet is, küldd el éjfélig az összes kérdésre a választ a spiritbliss24@gmail.com e-mail címre.

5. Ha a válaszaid helyesek, akkor részt veszel a sorsoláson. Fontos: csak akkor kerül a neved a kalapba, ha mind a 9 kérdésre helyesen válaszoltál!

6. Az előző kérdést itt találhatod: http://akonyvkotelez.blogspot.hu/2013/11/spirit-bliss-mennydorgo-nemasag-jatek-2.html 

A gyönyörű nyeremény





2. érdekesség: Régi arcok, új élet rovat – Interjú Adam Swansonnal



Adam Swanson neve néhány évvel ezelőtt tinédzserlányok millióiból váltott ki heves szívdobogást. Élete minden pillanatáról tudósítottak a magazinok, vakuvillanások és kamerák kísérték a lépéseit. Mára viszont, a fiatal színész már visszavonult életet él, színpadra váltotta a mozivásznat, és a rajongók helyett a családjának szenteli az életét.



Riporter: Biztosan nehéz volt lemondani a sztáréletről, hogy a hétköznapi emberek életét élhesse. Nem bánta meg a döntését?

Adam: Soha egy másodpercre sem. Megvan a sztáréletnek is az előnye, ez tagadhatatlan, de nem ér annyit, amennyit megkövetel az embertől. Persze van, aki gond nélkül bírja ezeket a terheket, számomra viszont túl nehezek voltak. Örülök, hogy megszabadultam tőlük, és olyan életem lehet, ami valóban boldoggá tesz.


Riporter: Terhek alatt a paparazzikat érti?

Adam: Őket is. Nem túl kellemes, ha az ember képébe folyton fényképezőgépet nyomnak, és olyasmikről is fotókat készítenek, amikről normális ember nem tenné. De teher volt a túl fanatikus rajongók közeledése is, vagy azok a cikkek, amikben a firkászok teljesen elferdítették a valóságot. Ha az embert folyton követik, képtelen rendesen élni az életét, egyszerűen bele lehet őrülni.


Riporter: Ha jól tudom, volt egy szörnyű élménye egy fanatikus rajongójával. Emiatt döntött úgy, hogy visszavonul?

Adam: Emiatt is, ez tagadhatatlan. De erről nem szeretnék többet beszélni.


Riporter: Hogyan zajlik most egy napja? Meséljen, kérem!

Adam: Ez attól is függ, hogy új darabot próbálunk, vagy már egy régóta futó darabban szerepelek. Ha ez utóbbi, akkor több a szabadidőm. A szöveget már tudom, a rutinom is megvan, kevesebb a próba, így leginkább az előadásokra kell csak koncentrálni. Ilyenkor több időt tudok a családommal tölteni. Reggel fölkelek, közösen megreggelizünk, játszom a kislányommal, segítek a feleségemnek, aztán délután bemegyek a színházba, este pedig előadás. Ha új darabunk van, akkor jóval több időt vagyok a színházban. De ilyenkor is mindig igyekszem, hogy ne terheljem túl magam, és a családommal is tudjak foglalkozni.


Riporter: Ha jól tudom, a húgodat is magadhoz vetted. Hogy jöttök ki egymással?

Adam: Szeretjük egymást, de még egy szülőnek sem könnyű tinédzsert nevelni, nemhogy egy bátynak, akinek semmi tapasztalata a serdülőkkel. Hála az égnek a nagynénénk és Camilla, a feleségem segít, ha elvesztenénk a helyes irányt.


Riporter: A felesége festőművész. Nemrég volt egy kiállítása, amelyről a kritikusok nagyon pozitívan írtak. Mit érez ezzel kapcsolatban?

Adam: Természetesen büszkeséget. Camilla gyönyörűen fest, élvezi, amit csinál, én pedig teljes vállszélességgel támogatom őt ebben.


Riporter: Mit tesz, ha a lánya tizennégy évesen közli majd: „Apa, színésznő akarok lenni.”?

Adam: Először átesem egy infarktuson. Aztán elmondom neki a színészmesterség előnyeit és hátrányait. Végül a feleségem nyomására valószínűleg azt felelem, hogy bármit is szeretne csinálni, támogatom, a lényeg, hogy boldog legyen. De imádkozom a mindenhatóhoz, hogy a lányomnak ilyesmi még csak kósza ötletként se jusson az eszébe.


Riporter: Milyen darabokban játszik mostanság?

Adam: Jelenleg a Sors bolondjaiban játszom, és nemrég kezdtük el próbálni az Operaház fantomját.


Riporter: Ez egy zenés darab, igaz?

Adam: Igen, így van.


Riporter: Ez az első musical, amiben szerepel?

Adam: Nem. Tizennégy évesen játszottam egy iskolai musicalben. De az már régen volt.


Riporter: Nem fél az új kihívástól?

Adam: Nem mondom, hogy nem izgulok, de élvezem az új tapasztalatot, és a musicalek területén jártasabb kollégáim nagyon sokat segítenek nekem. Meg persze, Cliff, a rendezőnk is.


Riporter: Akkor kéz- és lábtörést kívánok a premierre, és minél több nézőt a színházba!

Adam: Köszönöm szépen.




3. kérdés: Matthew-ék egyik lovát egy magyar állatorvos nevezte el. Milyen nevet választott a lónak?

A kérdésre a választ holnap Elhaym blogján találjátok meg itt: http://elhaym.wordpress.com/


Nincsenek megjegyzések